Samen voor een beter Malawi

Partnerschap met TEEM

In 2005 heeft stichting Vrienden voor Afrika het TEEM (Theological Education by Extension in Malawi)
geholpen om 5 personeelshuizen in Zomba te bouwen. Deze huizen zijn van groot belang voor een organisatie zoals TEEM, omdat het hen helpt bij een veilig, gezond en comfortabel leefomgeving van de medewerkers en hun gezinnen. De personeelshuizen bieden zowel de organisatie als de medewerkers gemoedsrust. Het is belangrijk dat een organisatie zich op de missie kan blijven concentreren. Meer informatie kun je vinden op de website van TEEM.

Extreme Sports Jet Skiing

Het belang van woningen

In 2005 heeft stichting Vrienden voor Afrika het TEEM (Theological Education by Extension in Malawi) geholpen om 5 personeelshuizen in Zomba te bouwen. Deze huizen zijn van groot belang voor een organisatie zoals TEEM, omdat het hen helpt bij een veilig, gezond en comfortabel leefomgeving van de medewerkers en hun gezinnen. De personeelshuizen bieden zowel de organisatie als de medewerkers gemoedsrust. Het is belangrijk dat een organisatie zich op de missie kan blijven concentreren. Meer informatie kun je vinden op de website van TEEM.

De huizen worden onderhouden en gerepareerd

Volker Glissmann (directeur TEEM): ‘Wij zijn zeer dankbaar voor de hulp die “Vrienden voor Afrika” ons heeft gegeven door het bouwen van de 5 personeelshuizen. We hebben deze huizen vanaf 2003 en we onderhouden deze woningen van het inkomen dat gegenereerd wordt. De huizen worden regelmatig gerepareerd, zodat onze medewerkers nog jarenlang gebruik kan maken van deze huizen’.


how to embed google map on website

how to embed google map on website

Zijn dit projecten waar je ook graag aan wil bijdragen?

KOM IN ACTIE

Mede mogelijk gemaakt door onze donateurs

Onze Projecten