Help mee als bedrijf

Word Sponsor van Stichting Vrienden voor Afrika

Wij draaien als stichting volledig op vrijwilligers, donaties en sponsoren en ontvangen geen subsidie ontvangt. We zijn daarom volledig afhankelijk van donaties, sponsoring en financiële ondersteuning bij projecten.

Mogelijkheden voor sponsoring

Dankzij deze inkomsten kunnen we het mogelijk maken dat dat de nieuwe generatie in Malawi een toekomst vol van hoop tegemoet kan zien. Om dit mogelijk te maken hebben we een drietal sponsormogelijkheden:

Partner worden

Je kunt partner worden van Vrienden voor Afrika voor een sponsorbijdrage van minimaal € 1.500,- op jaarbasis. Je krijgt een vermelding als partner van Vrienden voor Afrika op de website en kan vermeld worden in onze communicatie. Jouw logo staat standaard op de deelnemers- en Vrienden voor Afrika folders die wij uitbrengen en ruim verspreiden in de regio. Het bedrijf krijgt een mooie advertorial in onze digitale nieuwsbrief bij aanvang van de sponsoring, en het bedrijfslogo wordt opgenomen in al onze uitgaande e-mails en nieuwsbrieven. Tot slot komt er een uitgebreide bedrijfspresentatie van jouw bedrijf op onze website.

Sponsor worden

Je bent sponsor van Vrienden voor Afrika voor een sponsorbijdrage tussen € 500,- en € 1.500, – per jaar. Jouw bedrijf wordt als sponsor vermeld op onze website en je krijgt een uitgebreide advertorial in onze digitale nieuwsbrief bij aanvang van de sponsoring. Daarnaast wordt het bedrijfslogo weergegeven in alle uitgaande e-mails en digitale nieuwsbrieven van ons.

Subsponsor worden

Jouw bedrijf is subsponsor van Vrienden voor Afrika voor een sponsorbijdrage tot € 500,- per jaar. Je wordt als subsponsor vermeld op onze website.

Daarnaast zijn er altijd flexibele mogelijkheden tot sponsoring en kun je bijvoorbeeld ook een evenement sponsoren, of iets anders wanneer je iets leuks in gedachten hebt voor jouw bedrijf. Wij staan altijd open voor ideeën!

Tot slot melden we nog dat Vrienden voor Afrika is aangemerkt als ´Algemeen Nut Beogende Instelling´ (ANBI) waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Op twee manieren kun je sponsor worden

Hoe word ik sponsor van Vrienden voor Afrika?

Doneren op onze website

Wij hebben een hele simpele donatietool op onze website waar je al jouw bedrijfsgegevens achter kan laten en zelf de donatie naar keuze (het bedrag en keuze voor wekelijks, maandelijks of jaarlijks) kan toevoegen. Vermeld bij de opmerkingen dat je graag sponsor wilt worden en we nemen direct contact met je op. De donatietool vind je hier (link naar donatiepagina met anchortag naar donatietool). Laat hier wel je bedrijfs- en contactgegevens achter zodat we contact op kunnen nemen;

Sponsor aanvraag doen per mail

Je kan ook eerst contact met ons opnemen door te mailen naar info@vriendenvoorafrika.nl of hier ons contactformulier invullen Wij zullen dan je aanvraag in behandeling nemen en contact met je opnemen.

Wij danken je hartelijk voor jouw steun!

Vrijwilligerswerk

Zet je in als vrijwilliger. Daarin zijn veel mogelijkheden.

MEER WETEN

Onze projecten

Lees hier meer over onze projecten.

MEER WETEN

Doneren

Wil je Vrienden voor Afrika financieel steunen?

MEER WETEN

Project aanvragen

Wij helpen ook op aanvraag aan projecten.

MEER WETEN

Veelgestelde vragen

Zie hier een overzicht van onze FAQ.

MEER WETEN

Een beetje vriendelijkheid geeft leven aan anderen.

Word vriend en meld je aan!

Missie en Visie

Algemene kennis is de basis voor ontwikkeling. Vrienden voor Afrika wil de algemene kennis van de jonge generatie in Malawi vergroten door kwalitatief goed onderwijs te stimuleren en te financieren op zowel basis- en middelbare (technische) scholen. Door de educatie te verbeteren wordt het kennisniveau van mensen groter. Wanneer deze kennis wordt vergroot, kunnen mensen zich beter redden in diverse situaties.

Volledig vrijwillig

Vrienden voor Afrika is stichting, opgericht in 2002 in Bunschoten-Spakenburg. De bestuursleden van de stichting krijgen geen financiële beloning voor hun inzet. Er wordt beoogd om 100% van de giften in te zetten voor de hulp in Malawi. Vrienden voor Afrika is compleet afhankelijk van donaties en hun vrijwilligers. Wil jij vrijwilliger worden? Bekijk de mogelijkheden en steun Malawi.

Een duurzaam Malawi

Vrienden voor Afrika bouwt mee aan een duurzaam Malawi. Als stichting hebben we de primaire focus gelegd op educatie, waarbij wij samen met jou inzetten om het niveau van onderwijs significant te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door het bouwen van scholen, leveren van schoolmaterialen, het overdragen van kennis en een actieve participatie in het onderhouden van eerder uitgevoerde projecten.