Iedere vrijwilliger levert waarde

Samen werken aan een betere Malawi

Wil jij iets terug doen voor een betere wereld? Vrienden voor Afrika kan jouw hulp goed gebruiken. Samen met andere vrijwilligers zet je je in voor de bewoners van Malawi. Neem deel aan een vorm van vrijwilligerswerk in Nederland voor Malawi en maak deel uit van projecten die zijn opgezet om de duurzame ontwikkeling in lokale gemeenschappen te ondersteunen op de lange termijn.

Iedere vrijwilliger binnen Stichting Vrienden voor Afrika vervult een rol of taak die bij zijn of haar kennis en ervaring past. Zo maakt de stichting nu al dankbaar gebruik van de inzet van veel vrijwilligers. Het is mooi dat de stichting ieders krachten kan bundelen. Hun inzet is van onschatbare waarde!

Wil je als vrijwilliger inzetbaar zijn voor de Stichting Vrienden voor Afrika?

Mail dan naar info@vriendenvoorafrika.nl of vul ons contactformulier hier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Projecten

Lees hier meer over onze projecten.

MEER WETEN

Help als bedrijf

Als bedrijf kan je ook maatschappelijk bijdragen.

MEER WETEN

Doneren

Wil je Vrienden voor Afrika financieel steunen?

MEER WETEN

Project aanvragen

Wij helpen ook op aanvraag aan projecten.

MEER WETEN

Veelgestelde vragen

Zie hier een overzicht van onze FAQ.

MEER WETEN

Een beetje vriendelijkheid geeft leven aan anderen.

Word vriend en meld je aan!

Missie en Visie

Algemene kennis is de basis voor ontwikkeling. Vrienden voor Afrika wil de algemene kennis van de jonge generatie in Malawi vergroten door kwalitatief goed onderwijs te stimuleren en te financieren op zowel basis- en middelbare (technische) scholen. Door de educatie te verbeteren wordt het kennisniveau van mensen groter. Wanneer deze kennis wordt vergroot, kunnen mensen zich beter redden in diverse situaties.

Volledig vrijwillig

Vrienden voor Afrika is stichting, opgericht in 2002 in Bunschoten-Spakenburg. De bestuursleden van de stichting krijgen geen financiële beloning voor hun inzet. Er wordt beoogd om 100% van de giften in te zetten voor de hulp in Malawi. Vrienden voor Afrika is compleet afhankelijk van donaties en hun vrijwilligers. Wil jij vrijwilliger worden? Bekijk de mogelijkheden en steun Malawi.

Een duurzaam Malawi

Vrienden voor Afrika bouwt mee aan een duurzaam Malawi. Als stichting hebben we de primaire focus gelegd op educatie, waarbij wij samen met jou inzetten om het niveau van onderwijs significant te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door het bouwen van scholen, leveren van schoolmaterialen, het overdragen van kennis en een actieve participatie in het onderhouden van eerder uitgevoerde projecten.