Kennis delen aan de jonge generatie

Waterpomp voor een duurzame Malawi

Het Green Malata project zet zich in voor het delen van kennis aan de jonge generatie van Malawi. Op het terrein leren jongeren de basisvaardigheden voor het houden van vee, het bakken van brood, het onderhouden van het land, lassen, het werken met computers, en knippen. Deze kennis helpt de jongeren om uiteindelijk zelfvoorzienend te worden.

  • Reguliere handpomp;
  • Agricultuur;
  • Kennis bijdragen.
BEKIJK DE GREEN MALTA-WEBSITE

how to embed google map on website

Het overdragen van kennis zorgt voor een duurzamer Malawi

Kennis is nodig om uiteindelijk echt te veranderen. Vrienden voor Afrika heeft bijgedragen aan een het plaatsen van een tweetal waterpompen. De eerste pomp is een reguliere handpomp. De andere waterpomp draagt bij aan een van de laatste projecten van Green Malata. Met deze waterpomp zal een grote hoeveelheid water overgepompt worden in het waterreservoir, zodat elke dag stomend water aanwezig is.

Een deel van het water zal gebruikt worden voor het vullen van een meer. In dit meer worden uiteindelijk vissen gekweekt en verkocht aan de plaatselijke bevolking. Ook dit project is opgezet in samenwerking met de lokale jongeren. Zo wordt niet alleen vis gekweekt en verkocht, maar wordt tevens bijgedragen aan het delen van kennis. Voor meer informatie bekijk de Green Malta-website.

Zijn dit projecten waar je ook graag aan wil bijdragen?

KOM IN ACTIE

Mede mogelijk gemaakt door onze donateurs

Onze Projecten