Begin mei 2020 zou gestart worden met de bouw van het schoolgebouw, waar de verwachting was deze in september later dit jaar op te leveren.

Een groep enthousiaste vrijwilligers stond geheel paraat om de schouders eronder te zetten en dit mooie project in samenwerking met de lokale bewoners van Bolera Village af te trappen.

De ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus heeft ons met pijn in het hart doen besluiten de bouw van dit project uit te stellen tot april 2021. Er is geen mogelijkheid om dit project later dit jaar op te starten, vanwege het regenseizoen dat in oktober start en duurt tot maart.

Vanuit onze rol als stichting blijven wij actief betrokken bij de ontwikkelingen in Malawi en zullen wij verder gaan met de voorbereidingen voor Bolera, als nieuwe projecten die we naderhand op willen gaan pakken, we hebben namelijk één ambitie: “Elk Kind Onderwijs.” Het coronavirus is voor ons allemaal een moeilijke – als lastige situatie. Desalniettemin geven wij niet op.

Gerelateerde artikelen

TANK & SCHENK bij BP Wijnands in Bunschoten

17 januari 2022|

Sinds 1979 is het BP-tankstation van Wijnand's een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash. Als de gasten kiezen voor Tank en Schenk, [Verder lezen...]

Coronacrisis, ook in Malawi merkbaar

6 mei 2020|

Begin mei 2020 zou gestart worden met de bouw van het schoolgebouw, waar de verwachting was deze in september later dit jaar op te leveren. Een groep enthousiaste vrijwilligers stond geheel paraat om de schouders [Verder lezen...]

Blijf op de hoogte van Stichting Vrienden voor Afrika

Helaas heeft een fout opgetreden. Probeer het nogmaals.
Helaas heeft een fout opgetreden. Probeer het nogmaals.