17 juni 2023, sportcomplex SV Spakenburg

Dans de hele avond op de Qmusic Foute Party: Beats4Malawi in Spakenburg, georganiseerd door Stichting Vrienden voor Afrika en Qmusic. Geniet van de grootste hits uit de jaren 80, 90 en de populaire nummers van nu. Het beste van alles? Je draagt hier bij aan de ontwikkeling een complete bassischool in Malawi!

Optredens van topartiesten

 • Snollebollekes brengt je op de dansvloer met hun energieke hits.
 • Ch!pz neemt je mee op een reis naar 1001 Arabische nachten.
 • Een tribute aan ABBA laat je meezingen en dansen op de tijdloze hits.

Mis dit geweldige feest niet! Koop nu je tickets, op=op

Wie zit er achter de organisatie van de foute party: Beats4malawi in Spakenburg?

De Qmusic foute party: Beats4Malawi in Spakenburg wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden voor Afrika samen met de enige échte Qmusic.

 • Dans je voeten onder je lijf vandaan en zing uit volle borst mee bij elke show! Ben je fan van 80s en 90s hits, of ken jij alle populaire nummers van nu uit je hoofd? Het kan én mag allemaal!
 • Ga van links naar rechts met Snollebollekes, dans op 1001 Arabische nachten met Ch!pz of ben de Dancing Queen van de avond tijdens een tribute aan ABBA.
 • Samen met elkaar maken we één groot feest! Dit wil jij toch niet missen?

Door deel te nemen aan dit feest, help je Stichting Vrienden voor Afrika bij hun inzet voor de ontwikkeling van de community in Bolera, Malawi. Samen kunnen we bouwen aan de toekomst van meer dan 2500 kinderen door het bouwen van een volledge basisschool.

Waarom de Qmusic Foute Party : Beats4Malawi

Malawi staat voor grote uitdagingen zoals armoede, voedselonzekerheid, gezondheidsproblemen en klimaatverandering. De overheid werkt samen met Stichting Vrienden voor Afrika aan economische verbetering en sociale versterking. De stichting zet zich sinds 2002 in voor duurzaamheid in Malawi waarbij nu de focus op het bouwen van een grote bassischool voor meer dan 2500 kinderen.

Fase 1 van het project, de bouw van onderbouw klaslokalen en lerarenhuizen, is voltooid in 2021. Fase 2, met de bouw van bovenbouw klaslokalen, een bibliotheek, een sportveld en extra lerarenhuizen, staat gepland voor dit jaar. Samen streven we naar vooruitgang in Malawi. We hebben dit daarom keihard nodig.

Waar wordt De Qmusic Foute Party: Beats4Malawi georganiseerd?

Om gelden in te zamelen organiseert Stichting Vrienden voor Afrika een muziekevenement op het sportcomplex van SV Spakenburg. Niets minder dan Q-Music komt draaien en zal een Foute Party organiseren op het hoofdveld. Klik op de Google Maps integratie aan de rechterzijde om de exacte locatie te vinden:

Wat willen we bereiken met de Q-Music Foute Party: Beats4Malawi?

Ons streefbedrag is om €75.000,- euro op te halen deze dag.
Bent jij erbij, zodat we 2500 kinderen de kans geven op kwalitatief goed onderwijs?

Wil of kun je  niet mee feesten, maar toch een steentje bijdragen dat kán hier!

Programma & andere informatie over de Qmusic Foute Party: Beats4Malawi

Eventbrite:

 • Deuren open v.a: 17:30 uur;
 • Party time: 18:00 – 23:45 uur;
 • Thema: Qmusic Foute Party;
 • Line up: Q Music DJ’s, DJ Nawi, Quincy van Moorselaar,Bukkes;
 • Leeftijd: 18+;
 • Minderjarigen zijn alleen toegelaten onder begeleiding van een meerderjarige.

De Qmusic Foute Party: Beats4Malawi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen

TANK & SCHENK bij BP Wijnands in Bunschoten

01/17/2022|

Sinds 1979 is het BP-tankstation van Wijnand's een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash. Als de gasten kiezen voor Tank en Schenk, [Verder lezen...]

Coronacrisis, ook in Malawi merkbaar

05/06/2020|

Begin mei 2020 zou gestart worden met de bouw van het schoolgebouw, waar de verwachting was deze in september later dit jaar op te leveren. Een groep enthousiaste vrijwilligers stond geheel paraat om de schouders [Verder lezen...]

Blijf op de hoogte van Stichting Vrienden voor Afrika

Helaas heeft een fout opgetreden. Probeer het nogmaals.
Helaas heeft een fout opgetreden. Probeer het nogmaals.